NIEUW


Ontdek onze meisjeswerking 100% voor en door de meisjes van Bekile!

TIENERWERKING


Omdat tieners meer uitdaging willen


BEKINIGHT

Bekinight is een avond helemaal voor tieners. De Tieners beslissen zelf wat er allemaal te doen is op Bekinight. Zo organiseren ze zelf uitstappen, chil-activiteiten,gezelschapsspelletjes-avonden, tienerweekends en zoveel meer! Elke week is er minstens één Bekinightgepland, het is helemaal gratis en je krijgt er ook de aanwezigheid van ervaren begeleiders die instaan om de ideën en projecten van de tieners te ondersteunen.

 

 

TIENERKAMP

Sinds 2018, na een succesvolle eerste editie tijdens de krokusvakantie, organiseren wij een Kamp speciaal voor tieners. Wat is er zo verschillend aan een klassieke kamp. De tieners krijgen er de kans om zelf te bepalen welke activiteiten er worden georganiseerd en mogen soms ze zelf in elkaar steken. Tijdens tienerkamp beleven de tieners de zotste avonturen en bieden de animatoren nog meer aandacht aan het comfort en goed gevoel van de tieners.


OP UITSTAP

Om de twee weken organiseert Bekile Jeugdwerking uitstappen voor de 8-15 jaar. Zoals onze kampen is hier de bedoeling dat kinderen uit verschillende leeftijdscategorieën samen leren spelen. De tieners en de lagere schoolkinderen gaan dus vaak samen op uitstap. Wij zorgen er voor dat onze leden aan een verscheide aanbod aan activiteiten kunnen geraken. Daarom zijn onze uitstappen altijd heel gevarieerd. Wij bieden er sport , beweging, cultuur en nog veel meer. De uitstappen worden begeleid door ervaren en speelse animatoren die een vertrouwsband creëren met onze jongeren. Om de toegankelijkheid van onze uitstappen te maximaliseren zetten we het maximum bedrag per kind op ongeveer 10 euro.

Zin om mee te doen met onze activiteiten?


Vraag aan een volwassen persoon om je in te schrijven door hieronder te klikken