Inschrijven

Deze zomer op kamp!


Bij Bekile staan kinderen en jongeren centraal!


Daarom staan naast de vele speelse activiteiten ook culturele en
artistieke activiteiten op de planning. De kinderen en tieners ontdekken de natuur en maken kennis met de kunstwereld. Zo staan film-, dans- en toneelworkshop ook op het programma.


Een groep speelse, enthousiaste en ervaren animatoren staat in voor de activiteiten en leiden alles in goede banen. Ze zorgen ervoor dat de tieners de tijd van hun leven beleven. De kampleiders zorgen
voor de goede omkadering op kamp.


Tarieven


Bij Bekile zijn solidariteit en participatie de bouwstenen van onze organisatie.


We vinden het belangrijk dat ouders die financieel minder ruimte hebben, ook hun kinderen de kans kunnen geven om deel te nemen aan onze zomerkamp. Daarvoor hebben we een sociaal tarief. En we vragen aan ouders die méér financiële ruimte hebben om er mee voor te zorgen dat iedereen zoveel mogelijk kan deelnemen. Dat noemen we ons solidariteitstarief. 


We kiezen er dus voor om 3 tarieven te hanteren voor onze zomerkamp. We hanteren telkens een standaardtarief, maar ook een sociaal tarief voor de ouders die het minder breed hebben en een solidariteitstarief voor ouders die het mogelijk willen maken dat alle kinderen kunnen deelnemen en het zelf financieel beter hebben.


Belangrijk is dat je als ouder helemaal zelf kan kiezen welk tarief je betaalt. Je kan dus zelf beslissen hoeveel je wil betalen voor het zomerkamp. Aan jou de keuze.


1

Vraag aan je mama, papa of voogd om je in te schrijven.

2

Wees zeker dat je voor de juiste activiteit inschrijft en vul je e-mailadres correct in!

3

Ons team verwerkt de inschrijvingen en je krijgt spoedig een bevestigingsmail. Is dat niet het geval? Dan heb je misschien een foutief e-mailadres ingevuld. Neem dan zeker contact op met ons!

4

Wanneer het inschrijvingsgeld is ontvangen, krijg je een praktische mail met alle juiste informatie voor de activiteit/kamp.

 
 
 
 
 
 
 
 
In Kids We Trust